Section – Wat vonden de mensen voor jou?

Onze dochter van 7 werd na onze scheiding vorig jaar steeds dikker, en ook vaak hangerig op de bank. Ik was in die tijd vaak druk en had weinig puf tot koken, haar vader wist niet goed wat te koken en wilde het vooral gezellig hebben dus geen strijd om eten, en ook was onze dochter regelmatig bij opa en oma waar ze werd verwend .  Lia heeft ons geleerd hoe wij in korte tijd met weinig middelen toch een gezonde en lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten. Daarbij hebben we geleerd om duidelijker te communiceren onderling waardoor duidelijker is wat onze dochter al heeft gegeten. Het resultaat is dat onze dochter nu weer fit is en op gezond gewicht en wij als verzorgers allemaal in meer harmonie communiceren. Super blij mee , wij kunnen weer door.

Betere Communicatie,

(Marian, moeder,)
Onze zoon van 10 kreeg overgewicht en na zelf wat proberen hebben we de hulp van  Lia ingeroepen. Door meer te bewegen en andere keuzes te maken in eten en tussendoortjes is hij nu in 6 maanden weer op een gezond gewicht. Hij is veel actiever zit lekkerder in zijn vel en vindt sporten nu leuk. Lia super bedankt voor al je praktische tips.

Lia super bedankt voor al je praktische tips.,

(Monique , moeder,)
Ik fiets wel 2x per dag 18 km naar school en dacht dat ik daardoor wel alles kon eten. Toch werd ik te zwaar en kreeg een buik. Lia heeft mij goed geholpen. Sporten heeft mij nog sterker gemaakt en Lia heeft mij laten zien dat ik wel 60 suikerklontjes per dag at, in dranken, tussendoortjes en snoepen. Daar schrok ik erg van. Door andere keuzes te maken die eigenlijk ook lekker zijn krijg ik nu nog maar 6 suikerklontjes binnen op een dag. Ik ben 10 kg afgevallen mijn gewicht blijft nu stabiel. Ik voel mij top.

10 kg afgevallen mijn gewicht blijft nu stabiel!,

(Jongen F. 15 jaar,)

Onze dochter van 7 werd na onze scheiding vorig jaar steeds dikker, en ook vaak hangerig op de bank. Ik was in die tijd vaak druk en had weinig puf tot koken, haar vader wist niet goed wat te koken en wilde het vooral gezellig hebben dus geen strijd om eten, en ook was onze dochter regelmatig bij opa en oma waar ze werd verwend .  Lia heeft ons geleerd hoe wij in korte tijd met weinig middelen toch een gezonde en lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten. Daarbij hebben we geleerd om duidelijker te communiceren onderling waardoor duidelijker is wat onze dochter al heeft gegeten. Het resultaat is dat onze dochter nu weer fit is en op gezond gewicht en wij als verzorgers allemaal in meer harmonie communiceren. Super blij mee , wij kunnen weer door.

Betere Communicatie,

(Marian, moeder,)
Lia Weijts - Holistische Healt and Wellness coach

Onze zoon van 10 kreeg overgewicht en na zelf wat proberen hebben we de hulp van  Lia ingeroepen. Door meer te bewegen en andere keuzes te maken in eten en tussendoortjes is hij nu in 6 maanden weer op een gezond gewicht. Hij is veel actiever zit lekkerder in zijn vel en vindt sporten nu leuk. Lia super bedankt voor al je praktische tips.

Lia super bedankt voor al je praktische tips.,

(Monique , moeder,)
Lia Weijts - Holistische Healt and Wellness coach

Ik fiets wel 2x per dag 18 km naar school en dacht dat ik daardoor wel alles kon eten. Toch werd ik te zwaar en kreeg een buik. Lia heeft mij goed geholpen. Sporten heeft mij nog sterker gemaakt en Lia heeft mij laten zien dat ik wel 60 suikerklontjes per dag at, in dranken, tussendoortjes en snoepen. Daar schrok ik erg van. Door andere keuzes te maken die eigenlijk ook lekker zijn krijg ik nu nog maar 6 suikerklontjes binnen op een dag. Ik ben 10 kg afgevallen mijn gewicht blijft nu stabiel. Ik voel mij top.

10 kg afgevallen mijn gewicht blijft nu stabiel!,

(Jongen F. 15 jaar,)
Lia Weijts - Holistische Healt and Wellness coach

Ik ben erg groot voor mijn leeftijd en werd langzaamaan te dik. Daar voelde ik mij niet helemaal prettig bij bij sport of zomers in bikini. Obesitas zit ook bij ons in de familie. Ik sport al 4x per week en fiets naar school 6km heen en terug dus dat was wel goed. In het begin vond ik het spannend maar door de tips van Lia voelde ik mij al snel beter. Ik kreeg meer energie en ik slaap veel beter. Het was ook niet moeilijk of gekke dingen eten gewoon uit de supermarkt. Mijn gewicht is wat langzamer gegaan, maar nu pas ik weer broeken van vorig jaar. Ook mijn zus en moeder deden mee we zijn met zijn allen anders gaan eten en nu zijn we allemaal op gezonder gewicht.

Nu zijn we allemaal op gezonder gewicht!,

(Meisje L. 16 jaar,)