Section – Lia Weijts Holistische Health en Wellness Coach

Dik kind op de bank Je hebt een gezin met opgroeiende kinderen. Daar ben je trots op . Toch maak jij je zorgen over 1 van je kinderen.

Als je kind thuiskomt, ploft hij op de bank met een zak chips en gaat tv kijken of gamen. Natuurlijk, jij speelde ook niet altijd buiten vroeger, maar je was toch echt een stuk meer in beweging dan jouw kind nu. Je maakt je er zorgen om. Want je ziet hem dikker worden, niet meer zomaar een beetje mollig. En je weet: dat is op heel veel manieren slecht voor hem. Maar je kunt hem toch niet dwingen om te bewegen of gezond te eten?

Jij weet dat er iets in jullie levensstijl moet veranderen. Je hebt al pogingen ondernemen maar deze hebben geen blijvend effect gehad.
Als jullie  zo doorgaan weet je dat de overtollige kilo’s van je kind zullen blijven groeien. Dat heb je al gemerkt in het afgelopen jaar waar je steeds grotere kleding moest kopen en wat doet dat met zijn / haar gezondheid ?
Maar ook zie je dat het zelfvertrouwen afneemt , je kind wordt steeds minder gevraagd om mee te spelen.  Het plezier in bewegen wordt steeds minder gewoon omdat je kind niet meer mee komt met leeftijdgenootjes en de conditie steeds minder wordt.

Jij hebt nu een keuze, jullie blijven zo doorgaan en je kind wordt steeds dikker en eindigt in een super onzekere eenzame puber met obesitas en gezondheidsproblemen,  waar jij je eigenlijk een beetje voor schaamt……. Of  is het nu tijd voor blijvende verandering ?

 

Ik kan jullie daarbij helpen lees meer over mij